Şampiyon geri döndü Avşa Ada Spor

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa Spor 2022 - 2023 sezonu Balıkesir 100.Yıl Kuvâ-yi Milliye SAL B Grubunda mücadele ederek, başarılı bir sezon geçirerek ligi dördüncü sırada tamamlamıştı.
Susurluk Spor namağlup olarak, 62 puanla ligi tamamlayarak bir üst lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanmıştı.
Avşa Spor 2023 - 2024 sezonu Balıkesir SAL Marmara grubunda mücadele edecekti. Avşa Spor takımı malesef olumsuz bazı sebeplerden dolayı lige katılamadı ve ligden ihraç edildi.
Futbol Avşa Adası için geçmişten geleceğe bir köprü gibidir. Avşa Spor Şerafettin Uzuner'in 1993 yılında kurduğu bir çok Avşa'lının bu forma içinde ter döktüğü ve bir çok Avşa'lının yönetim kadrosunda yer aldığı değerdir.
Avşa'lı gençler geçmişlerine sahip çıkarak, vefa borçlarına sadık kaldı ve futbola sahip çıktılar...
Avşa Ada Spor

Avşa Spor Kulübünden yapılan açıklama:
Değerli Avşa'lılar:

Bilindiği üzere adamızın abisi rahmetli Şerafettin Uzuner'in 1993 yılında kurduğu ve günümüze kadar bir çok abimizin öncülük ederek başkanlık ve yönetim görevini üstlendiği, zor şartlar altında nice güzel günler geçirdiğimiz, yeri geldiğinde kral sofralarında yeri geldiğinde peynir ekmekle maçlara gittiğimiz, bizlerin bir çatı altında toplanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı sağlayan Avşa Spor Kulübü son dönemde yaşadığı başarıların ardından çeşitli sebeplerle lige katılamamıştır.

Adanın gençleri olarak toplanıp, birlik beraberlik, kardeşlik duygularını ön plana çıkardığımız yeni bir oluşum için gerekli adımlar atılmış, Avşa Ada Spor olarak devam edecek olan kulübümüz resmi olarak kurulmuştur.
Herkesin bilmesini isteriz ki kulübümüzün başkanı ve yönetimi Avşa gençleridir. Bu süreçte adamızda yeni yetişen kardeşlerimizin gelişimi, kulübümüzün geleceği için, gençler olarak atacağımız her adımda değerli büyüklerimizi yürüdüğümüz bu yolda yanımızda görmekten gurur duyarız...

Avşa Ada Spor kulübüne başarılar dileriz. Avşa Haber sayfasını takip etmeye devam ediniz...

Yazar : Nilüfer Göksel

Şampiyon geri döndü Avşa Ada Spor

Bu Haber 184 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:17.12.2023



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Şampiyon geri döndü Avşa Ada Spor Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24