Adalar 1 Tekirdağ seferlerine başladı

Avşa Adası Gündem - Haber.



Adalar 1 arabalı feribotu Erdek 09:00 kalkış - Avşa Adası İskele 11:30 - Marmara Adası 12:30 - Tekirdağ 15:30 - Marmara Adası İskele 18:00 - Avşa Adası İskele 19:00 Ve 21:00 Erdek iskelesi varış olarak sefer tarifesine sahipti.
Adalar 1 gemisinin bakım, tutum ve sörvey işlemleri 06 Nisan 2024 tarihine kadar devam etti. Beş aya yakın süredir Tekirdağ hattında çalışmayan Adalar 1'e Marmara Adalar halkı Nisan ayında tekrar kavuştu.

Erdek ve Tekirdağ üzerinden gelişlerde yoğunluk yaşanıyor, gelecek olanların erkenden yerlerini almaları gerekiyor.

Adalar 1 Tekirdağ Avşa

Marmara Adalara'da bayram yoğunluğu başladı, Marmara Rorodan ek sefer beklentisi hem Erdek Avşa Hattında, hem de Tekirdağ Avşa hattında arttı, ek sefer bekliyoruz.

Yazar : Nilüfer Göksel

Bu Haber 48 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:7.04.2024



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Adalar 1 Tekirdağ seferlerine başladı Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24