Bayramda İDO'yla yaz geliyor.

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa ve Marmara adalarına İDO seferleri satışa açıldı.
2024 yılının ilk İstanbul Avşa Adası seferi 5 Nisan günü yapılacak ve 2024 yaz sezonunun açılışı yapılacak.

İstanbul - Avşa Adası - Ekinlik Adası ve Marmara Adası arasında köprü görevi gören İDO İstanbul Deniz Otobüsleri 2024 sezonunu 5 Nisan 2024 açıyor. İstanbul'dan Bostancı - Yenikapı - Avcılar iskelerinden seferler yapılacak.

Geçen yıllarda sefer tarifesi bulunan İDO Tekirdağ - Avşa Adası için belirsizlik sürüyor. Tekirdağ Avşa seferlerinin tekrar başlaması için yoğun istek dışında Erdek Avşa Adası seferi de yapmasını beklemekteyiz...

İDO 2024 Avşa seferleri başlıyor

İDO 2024 Avşa ve Marmara

Yaz boyunca İstanbul Avşa Adası çalışacak İDO'dan beklentimiz Erdek ve Tekirdağ seferlerine de birer gemi koymasıdır. Tüm Ada severler bu seferlerin olmasını istiyor.

Gemi yolcu fiyatları konusunda da güncellemeler ve yeni indirimler halk arasında öncelikli beklentiler arasındadır. Daha adil fiyatların uygulanacağına inancımız tamdır...

Yazar : Nilüfer Göksel

Bu Haber 711 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:4.03.2024



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Bayramda İDO'yla yaz geliyor. Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24