Avşa Yarı Maratonu 2024

Avşa Adası Gündem - Haber.



Dördüncü kez gerçekleşecek olan Avşa Yarı Maratonu yenilenen 21K, 12Km ve 5Km parkurları ile koşulacak.
Marmara Denizi’nin incisi Avşa Adası dördüncü kez koşucuları ağırlamaya hazırlanıyor. 01 Haziran 2024’te düzenlenecek olan Uluslararası Avşa Yarı Maratonu bu yıl da katılımcılar için harika bir deneyim olacak. Cumartesi günü saat 17:00’da başlayacak olan yarışlar sırasında adanın etrafında 21K tam tur, 12K yarım tur ve 5K koşacak olan katılımcılar batan güneşin de etkisiyle ortaya çıkan unutulmaz manzaraların eşliğinde koşacaklar.

Saat 20:30 başlayan ödül törenini 22:30’ daki After Party takip edecek. İstanbul’dan sadece birkaç saatlik feribot seferiyle ulaşılabilen Avşa Adasına araçla gelmek isteyenler için Tekirdağ ve Erdek’ten feribot seferleri de bulunuyor.

Avşa Yarı Maratonu

Her bütçeye uygun konaklama seçenekleri, altın kum plajları ve renkli eğlence hayatı ile Avşa Adası sevdiklerinizle beraber spor ve tatili birleştirebileceğiniz harika bir haftasonu kaçamağı imkanı sunuyor.
Dördüncüsü düzenlenecek olan koşunun sezonu erken açmasının sinyalini verecektir. 1 Haziranda Avşa Yarı Maratonu sonrası 13 - 14 Haziran tarihlerinde Avşa OralB Triatlonu düzenlenecek.

Yazar : Nilüfer Göksel

Bu Haber 86 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:23.02.2024



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Yarı Maratonu 2024 Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24