Avşa Adasına Nasıl Gidilir 2023

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa Adasına Nasıl Gidilir 2023 güncel bilgiler. Siz tatilciler için tüm yapılacakları derledik buyrun Avşa Adasına Nasıl Gidilir 2023.

Avşa Maceramızın ikinci adımı nasıl gidilir olacak deniz yolculuğuna hazır olun...

Avşa macerasının ikinci adımı için üç farklı şehir ve çok fazla seçenek var önümüzde. İstanbul Avşa için Bostancı ve Yenikapı iskeleri ön plana çıkıyor. İdo hızlı deniz otobüsleri günde 5 sefere kadar, sefer yapabiliyor.

Yeni seferlere başlayan Meleksu arabalı gemisi, Yenikapıdan haftanın dört günü Avşa Adası'na araç ve yolcu taşıyor.

İdo işletmesinde olan bu feribot ve gemiler için İdo'nun internet sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Melek Su arabalı feribotu

Balıkesir Erdek İskelesi üzerinden Gestaş, Adalar 1 ve Marmara Roro arabalı feribotları ulaşım sağlamaktadır. Güncel tarifeleri değişmekte olup sürekli anlık değişikleri haber sayfamızda vereceğiz.

Marmara Roro

Erdek ve Tekirdağ hızlı feribot seferleri iptal durumdadır...

Adalar 1

Tekirdağ Barbaros ve Ceyport limanları:

Ömer Kaptan - Özkaptan - Adalar 1 - Yavuznaz ve Marmara Roro arabalı feribotları yazları sürekli adaya ulaşım sağlamaktadır.

Sefer tarifeleri hava koşullarına ve diğer aksaklıklara göre değiştiği için bu bilgileri güncel bir sayfada payalaşacağız... Kış tarifesi için güncel sayfamızı paylaşımlarımıza ekleyeceğiz...

Yazar : Nilüfer Göksel

Bu Haber 250 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:4.08.2023



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Adasına Nasıl Gidilir 2023 Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24