Mavi Marmaranın özlemini Melek Su kapattı

Avşa Adası Gündem - Haber.



Yeni Mavi Marmara Melek Su
Özlenen Mavi Marmara'nın yerini Melek Su doldurdu. Yıllardır beklenen gemi, arabalı feribot olan Melek Su sayesinde gelmiş oldu.

İdo tarafından işletmesi üstlenilen Melek Su arabalı feribotu, Sarayburnu kalkış sefer tarifesiyle Marmara Adası Avşa Adası'na araba ve yolcuları taşımaya başladı.

İstanbul Sarayburnu İskelesinden:
09:10 Sarayburnu kalkış
12:35 Avşa Adası İskele varış.

Melek Su arabalı feribotu

Melek Su gemisi İstanbul'dan beklenen isteği tamamen karşılamış oldu. Arabasıyla Marmara takım adalarına gelmek isteyen İstanbul müşterisine istediğini sunmuş oldu.

Melek Su Avşa Adası için bir özlemin sonu, beklenen isteklerin kavuşma noktası oldu. Avşa ve Marmara Adası için büyük eksikliğin biri daha giderilmiş oldu.
İdo'nun internet sayfasından sefer tarifelerini, iletişim numaralarını, iptal ve ek seferleri öğrenebilirsiniz.

Bu Haber 322 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:24.07.2023



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Mavi Marmaranın özlemini Melek Su kapattı Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24