Avşa Adası sezonu erken açtı

Avşa Adası Gündem - Haber.



Ramazan bayramı Avşa Adası doldu, taştı. Dönüş çileye dönüştü, uzun araç kuyrukları oluştu...
Ramazan bayramını fırsat bilen tatilciler ve adaki ev sahipleri, okullarında tatil olmasını da değerlendirerek adaya akın etti.
Üç gün boyunca trafik yoğunluğu yaşanan Avşa Adası'nda, dönüşte iskele meydanında insan yoğunluğu yazı hatırlattı.
Ramazan bayramının 10 geri gelmesi, tam tersi hem açık pansiyon sayısını arttırdı, hem de gelen tatilci sayısını arttırdı. Dükkanını açan esnaf sayısı da geçen seneye oranla 3 katı kadar oldu. Avşa Adası Bayramında doldu

Havalarında iyi gitmesi deniz sezonunda erken açılmasını sağladı.
İdo, Gestaş, Adalar 1 ve Marmara Roro tüm yolcu yükünü karşılamaya çalıştı.
İdo İstanbul'dan yolcu taşırken, kışları çalışan Gestaş Erdek ve Narlı üzerinden yolcuları Avşa Adasına taşıdı. 2023 yaz sezonuna geçiş yapan Adalar 1 ve Marmara Roro Erdek ve Tekirdağ'dan Avşa Adası'na ulaşımı sağladı.
Avşa Adası'nda ilk defa sezon bu kadar erken açılmış oldu. Bu durum Avşa Adası için bir dönüm noktası olma özelliğine sahiptir. Devamını etkinlikler ve festivallerle bekliyoruz.

Bu Haber 202 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:23.04.2023



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Adası sezonu erken açtı Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24