Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvası

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvası
Marmara Adalar Belediye başkanımız Süleyman Aksoy'un katkılarıyla, Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvasının her yıl tekrarlanması hedeflenmektedir.
Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvası
11 12 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 1. Geleneksel Avşa Satranç turnuvasına 192 sporcu katılımı bekleniyor.
Avşa Adası önde gelen iş adamları Naci Demir, Melih Az, Emin Başak, Mesut Parmaksız gibi bir çeğunun organize ettiği turnuva Gıybet Beach'te yapılması planlanıyor. Ödül töreninin Belediye önünde, trafiğe kapalı alanda yapılması planlanmaktadır.
Avşa Adası Satranç Turnuvası

Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvası, deniz üstünde ilk yapılan satranç turnuvası olarak bir ilkede imza atacak...

İki gün sürecek olan, Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvasına katılım ücretsiz olması planlanmakta olup, katılımcılara oteller özel indirim yapacaktır.
Bu otellerin başında Avşa Marina Otel, Manyas Suit bulunmakta olup, diğer organizasyona katılım sağlayan otellerin listesi önümüzde ki günlerde netleşecektir...
Satranç turnuvasında tüm katılımcılara, Avşa Adası hatırası birer hediye verilmesi kararı alınmıştır...

Bu Haber 426 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:23.05.2022



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa 1. Geleneksel Satranç Turnuvası Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24