Avşa Triatlon Festivali 2021

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa Triatlon Festivali 2021.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy 2020 sezonun ilk müjdesini verdiği 2020 Avşa Adası TTF Triatlon Türkiye Kupası ve 2020 Avşa Adası TTF Aquatlon Türkiye Kupası Festivali pandemi (covid-19) nedeniyle Avşa Adası’nda yapılamamıştı.

Süleyman Aksoy: “Adalarımızda güzel işlere imza atabilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. 2020 yaz sezonunda da Adalarımız yine çok renkli, çok heyecanlı, 13-14 Haziran Avşa Adası Triatlon Festivaline ev sahipliği yapıyor demiştim. Pandemi nedeniyle ertelenen festival bu sene yapılacak” dedi.

Avşa Adası Triatlon Aquatlon.

2021 Avşa Adası TTF Triatlon Türkiye Kupası, 2021 Avşa Adası TTF Aquatlon Türkiye Kupası, Avşa Adası-Balıkesir 12-13 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak.

Avşa Adamız için daha fazla etkinlik ve festival haberlerini bekliyoruz.
Etkinlik tarihleri 12-13 Haziran tarihleri olacak.
Triatlon Nedir, Nasıl Yapılır
Triatlon aslında kişisel bir spordur. Sporcunun erişebildiği gücü zorlayan insanüstü bir çaba gerektiren, değişik yaş gruplarının yapabileceği bir branştır.
Olimpik tarzda rekor denemelerinin yapılmadığı hava ve zemin koşullarına göre derecelerinin değişebildiği bir spor olması insanların bu spora ilgisini arttırıyor.
Triatlon Sporu, kuvvet, dayanıklılık ve dayanıklılık becerilerinin çok iyi olmasını gerektirdiğinden ve çevresel koşullardan (rüzgar, yağmur, dalga vb.) kolayca etkilenebildiğinden dolayı elde edilen derecelerde rekor kırma gibi bir süre kavramı bulunmamaktadır. Ancak en iyi derece diye adlandırabileceğimiz ve bir önceki sene aynı yerde ve aynı parkurda yapılan yarışma ve yarışmaların tekrarında alınan derecelerin kıyaslanması sonucu tutulan zaman toplamı vardır.

Bu Haber 1834 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:31.03.2021



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Triatlon Festivali 2021 Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24