Avşa İskelesi Yol Genişletme Projesi

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa İskelesi Yol Genişletme Projesi.
BALIKESİR , MARMARA Adalar ilçesi AVŞA İskele caddesi yol genişletme çalışması için proje çalışmaları başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın talimatları ile Avşa için önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz.
Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Ahmet Şahan’ın incelemeleri ile gerçekleştirilecek Avşa Adası İskele caddesinde yol genişletme çalışmaları için dükkan sahipleri ve vatandaşlarımızla görüşmelere başladık.
Ortak bir kararla Avşa Adamızın en önemli noktalarından birine nefes aldıracak bir proje üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Avşa iskele yol çalışması.

4 metre civarı genişleyecek yol sezon sonu kasım ayı gibi başlaması planlanmaktadır.

Avşa iskele yol çalışması.

Avşa yerel halkının beklentisi iskelenin komple kaldırılıp, Mavi Koy Marina'nın hayata geçmesiydi. Mavi Koy Marina'nın acilen menfez açılıp su sirkilasyonunun sağlanması gerekiyor.

Bu Haber 884 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:19.03.2021



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa İskelesi Yol Genişletme Projesi Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24