Avşa Adası'na göç başladı, nüfus %20 arttı

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa Adası'na göç başladı, nüfus %20 arttı.
Ekonomik kriz üstüne gelen pandemi sonrası adaya olan talep arttı.

Marmara takım adalarında gelişen ulaşımında etkisiyle, adalara göç artışı yaşanıyor.

Avşa Adası'na göç başladı.

Emlak fiyatlarınında diğer tatil beldelerine oranla çok ucuz olması başta Avşa Adası olmak üzere talep patlaması yarattı. Nüfus artışı %20 gibi bir rakama ulaşarak rekor kırdı.

Covid-19 nedeniyle, insanları sosyal mesafeli olmaya zorlaması marketler dışında, kapanan mekanlar ve canlılığını kaybeden, ıssızlaşan caddelerin boş görüntüsüne büründürdüğü şehir yaşamından kaçış Avşa Adası'na talebi arttırdı.

Mart ayından itibaren, Büyükşehirlerde virüs salgını sonucu Marmara takım adalara yoğun bir göç dalgası başlamıştı. Avşa Adası nüfusu bir anda 3-4 katına çıktı. Resmi olarak ikametini adaya alanların sayısı yüzde yirmi gibi rekor bir artışa neden oldu. Avşa Adası'nda virüs görülmemesi de bu artışı destekleyen diğer bir neden oldu.

Bu Haber 697 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:2.09.2020



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Adası'na göç başladı, nüfus %20 arttı Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24