65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı

Avşa Adası Gündem - Haber.



İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 65 yaş üstü vatandaşlar bu gece yarısı itibariyle sokağa çıkamayacağı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle 65 yaş üstü vatandaşlara dışarı çıkma sınırlaması getirdi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bu gece yarısı saat 24.00 itibariyle 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları İl İdaresi Kanunun 11. Maddesi ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 27 maddesi kapsamında sınırlandırılmıştır.

Ayrıntılı bilgi saat 19.30’da vatandaşlarımıza açıklanacaktır.

Bu Haber 1489 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:21.03.2020



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24