Hande Yener Avşa'yı salladı

Avşa Adası Gündem - Haber.



Hande Yener Avşa'yı salladı.

Türk popunun kraliçesi Hande Yener Avşa Adasında 3. kez esti geçti. Adanın 1 numaralı mekanı Club Liatris yine bir birinden ünlü isimleri programına ekleyerek tüm Türk magazin medyasının gündemine oturdu. Yaklaşık 3 bin kişiye, 3 saat en sevilen şarkılarını söyleyen Hande Yener Avşa'yı salladı.

Sebastien... @handeyener

Barış ÖZBEK🦁 2 Ağustos (@barissozbekkk)'in paylaştığı bir gönderi ()



Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak 🎼🎺🎷🎤🚴‍♂️🥇 @handeyener

Barış ÖZBEK🦁 2 Ağustos (@barissozbekkk)'in paylaştığı bir gönderi ()



Club Liatris yine 1 numara olduğunu kanıtladı. Bayramda %100 dolu olan adada kalacak yer bulunmuyor, fırınların, pastanelerin ve lokantaların önünde uzun kuyruklar oluştu. Tatilcilere su ve tüp yetişmiyor. Rezervasyon yaptırmadan, yerinizi ayırtmadan adaya tatile gelmeyiniz.

Bu Haber 1187 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:23.08.2018



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Hande Yener Avşa'yı salladı Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24