Bayram tatili çileye dönüştü

Avşa Adası Gündem - Haber.



Bayram tatili çileye dönüştü.

Tüm uyarılara rağmen rezervasyon yaptırmadan adaya gelen tatilciler sokakta kaldı! Bayramdan 1 hafta önce %100 dolulağa ulaşan Avşa Adasında, nasıl olsa yer bulurum düşüncesiyle adaya gelen tatilciler parklarda ve kumsallarda sabahladı.

Avşa Adası Çadır Turizmi

Bazı tatilcilerin çadır sattın almak için marketlere akın ettiği görüldü. Arabası ile gelenler arabalarında sabahlamak zorunda kaldılar. Bir kısım tatilcide yanlarında getirdikleri çadırları kumsallara kurarak tatilin tadını çadırda çıkardılar.

İstanbul'a dönüş için bilet almayanlara kötü bir haberde İDO'dan geldi, dönüş bileti bulamadılar. Tüm feribotlar dolu gidip geliyor, araba sahipleride önceden sıraya girmek zorunda kaldı. Tekirdağ feribot iskelesinde uzun araba kuyrukları oluştu.

İşletmeci Mustafa Kaya " Biz bayram öncesi sürekli doluluk olayını gündeme getirdik, televizyonda hemen hemen her kanalda adamızın doluluğu konusunda haberler yapıldı. Malesef yinede yer bulurum düşüncesi ile adaya gelen çok tatilci oldu. Sabaha kadar 10 larca tatilci kapımızı çaldı. Bazı işletmeci arkadaşlar, kendilerinin ve personelin odalarını bile kiraya verip arabada yatmaya razı oldular. Bu kadar uyarıya kulak asmadan adaya gelenlere tatil çileye dönüştü. "dedi.

Avşa Adası Doldu Taştı

Terzi Mustafa " Televizyonda hemen hemen tüm kanallarda haber olmasına rağmen rezervasyon yaptırmadan, yerini ayırtmadan gelen çok fazla tatilci var. Bize bile hergün onlarca kişi oda soruyor. Niye yer ayırtmadan geldiniz diye sorduğumuz tüm tatilciler daha öncede geldik yer bulduk, yine buluruz düşüncesi ile gelmişler. Avşa artık çok değişti, Türkiye çapında tanınır oldu. Eskisi gibi yer ayırtmadan, rezervasyonsuz gelmek büyük hata tatillerini çileye dönüştürdüler." dedi.

İşletmeci Mustafa Bozyiğit " Avşa gelmiş geçmiş zamanların en kalabalık sezonunu yaşıyor. Yiğitler mahallesinde yeni yapılan pansiyonlar, ek yataklarla kapasite çok artmasına rağmen ziyaretçi akını var. Şu an adada yer yok işletmeciler arabada yatıp kendi odalarını misafirlere kiralıyor. Avşa Adası artık Türkiye'de marka oldu. Şu an tüp ve su yetiştiremiyoruz." dedi.

Bu Haber 1681 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:22.08.2018



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Bayram tatili çileye dönüştü Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24