Demet Akalın mı Hande Yener mi

Avşa Adası Gündem - Haber.



Demet Akalın mı Hande Yener mi?

Son yılların gözde tatil cenneti Avşa Adası ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Popün en büyük isimlerinin tercihi de Avşa Adası oluyor.

Popun bir birinden ünlü 2 ismi Avşa Adasında sahne alacak. Hande Yener Bayramın 1. günü Avşa'nın 1 numaralı eğlence mekanı Club Liatris'te, Demet Akalın Bayramın 4. günü Avşa Club Arena'da sahne alacak.

Avşa Adası Hande Yener

Avşa Adası Demet Akalın

2018 yaz sezonunda bir çok ünlü sanatçınında tatil yapmak için seçtiği adada popun kraliçeleri bayramda sahne alacak. Tabi ki herkesin aklına aynı soru geliyor Demet Akalın mı Hande Yener mi?

Youtube de Sokak Düelloları adı ile bu soru sokaktaki vatandaşlara sorulmuş :



Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın Kurt (d. 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı ve eski manken. Gölcük, Kocaeli'de doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik alanında kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Demet Akalın ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Hande Yener kimdir?

Asıl adı Makbule Hande Özyener (d. 12 Ocak 1973), bilinen sahne adıyla Hande Yener, Türk şarkıcı ve söz yazarı. Ses getiren bir çıkış yaptığı yıllardan itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve sık değiştirdiği saç rengiyle adından bahsettirdi. Hande Yener zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı, pop müzikten elektronik müziğe geçtiği dönemde yaptığı "bakkal müziği" tanımlaması yüzünden çeşitli tartışmaların içinde yer aldı. Kariyerindeki adımları ve kişiliği birçok kez incelenerek yorumlandı, bazen "Türk Pop Müziğinin Kraliçesi" şeklinde anıldı. Bunun bir sonucu olarak onuncu stüdyo albümüne Kraliçe (2012) adını verdi.

Avşa Adası bu sene hiç olmadığı kadar dolu ve eğlenceli. Biz bu sorunun cevabını siz tatilcilere bırakıyoruz...

Bu Haber 2360 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:20.08.2018



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Demet Akalın mı Hande Yener mi Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24