Avşa Gece hayatında büyük rekabet

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa Gece hayatında büyük rekabet!

Marmara bölgesinin en hızlı gece hayatı yaşanan küçük ülkesi Avşa Adası 2018 de rekabete hız verdi.

Barları, canlı müzik mekanları, Disco ve clubları ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Magazin dünyasının manşetlerinde Avşa Adasına gelen ünlüler ve djler var.

Haber: 10 Fashion Magazine haberlerinden alıntı 2 haber :

THE SQUADRON AVŞA YAZ SEZONUNU SALLAMAYA DEVAM EDİYOR



The Squadron Eglencenin Merkezi Çıkın Çıkın Gelin #thesquadronavsa #thesquadeonavşa #avşaadası #avsaadasi #avşa #avsa #eğlence #müzik #R&B #yabancı #türkçe #roman #karadeniz #eglenceninmerkezi #çıkınçıkıngelin #hagtag

Erdem Dereli paylaştı: 18 Ağustos 2018 Cumartesi


Ünlü işletmeci Erdem DERELİ’ nin ev sahipliğinde yaza bomba gibi giriş yapan Avşa Adası’nın en kaliteli mekanı The Squadron, eğlence severleri costurmaya devam ediyor… Ünlü isimlerin akın ettiği The Squadronda şu sıralar ise sosyal medyanın çılgın fenomeni Eylül ÖZTÜRK damga vuruyor. Avşa Adasında bu sene çok değişiklikler yapılması ada halkınada, turıstlere de yaramış gibi… Cıkın Cıkın Gelin sloganı ile her yıl tüm tatilcileri costuran Erdem DERELİ’ ise renkli kişiliği ile tatilcilerin ilgi odağı oldu.

Bir çok ünlü isimi mekanında ağırlayan ve kurulduğu günden buyana tatilci ve tüm halkın en çok eylendiği eğlence mekanı olan The Squadron çılgın eğlence sovları, lazer gösterileri, sokak eğlencesi tadında vazgecilmez danslarıyla da eğlence nabzını arttırmaya devam ediyor.

AVŞA ARENA CLUB’ E ÜNLÜ AKINI DEVAM EDİYOR



10 Fashion Magazine; Yenilenen konseptiyle bu yaz sezonuna hızlı giriş yapan Avşa’ Adası’nın vazgeçilmez Club’u”AVŞA ARENA” başarılı sahibi Nedim KARADUMAN ile yükselişe geçti. Yaz sezonuna start verdiği günden beri birçok ünlüyü ağırlayan Avşa Arena çılgın lazer şovları ile tatil severleri coşturmayı başardı. Ünlü işletmeci Nedim KARADUMAN; ”Avşa Adası bu sene çok yoğun sezon geçirmektedir, sezona çok yoğun ve hızlı çalışarak başladık amacımız en seçkin kitleye hitap ederek tatilcilerimize ve eğlence severlere kaliteli hizmet verebilmektir. Avşa Arena Adamızın en büyük ve en çok ilgi gören mekanıdır, bizlerde bu önemi en iyi şekilde kaldırmaya özen göstermekteyiz, 8 eylülde İstanbul’da Arena Pera’yı açacağız ve yeniliklerle devam edeceğiz ifadelerine yer verdi…”

BAYRAM ŞEKERLERINIZ HAZIR DOSTLAR #club #eğlence #taksim #beyoğlu #müzik #istiklal #aşk #sevgi #beykentunuversitesi...

Club Arena Avşa paylaştı: 18 Ağustos 2018 Cumartesi


#club #eğlence #taksim #beyoğlu #müzik #istiklal #aşk #sevgi #beykentunuversitesi #uskudarunuversitesi #arelunuversitesi #tbt #tb #mis #besiktas #etiler #bebek #nisantasi #ortaköy #ulus #istanbul #itü #bilgiunuversitesi #bahcesehirunuversitesi #bogaziciunuversitesi #yildizteknikunuversitesi #mimarsinanunuversitesi #avşa #avşaadası

Club Arena Avşa paylaştı: 18 Ağustos 2018 Cumartesi


Avşa Arena bu sezon Tuğba ÖZERK, Ersan ER, Doğukan MANÇO, İrem DERİCİ, Sinan AKÇIL gibi ünlü isimleri ağırladı. Bayrama sürpriz ünlü isimleri ağırlayacak olan mekanda eğlenceden daha fazlasını bulmak mümkün. Avşa Arena’nın medya sponsorluğunu üstlenen dergimizin imtiyaz sahibi Atakan TAŞUR ise, ” Nedim KARADUMAN, senelerdir işinde en başarılı kişidir, İstanbul’da çok saygı görülen biri, tanıdığım günden itibari ile her işlettiği mekanı bir kademe öteye taşımakla ünvan kazanmıştır açıklamalarına yer verdi…”

Bu Haber 2148 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:19.08.2018



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Gece hayatında büyük rekabet Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24